fbpx

Over Boer'n Winkel

Even voorstellen

Middenin de polder van Ter Aar staat Het Kalverenbedrijf, met een eigen Boer’n Winkel. Op dit bedrijf houden wij de kalveren conform de voorschriften IKB en richtlijnen van het “Beter Leven” keurmerk. Dat houd o.a. in dat dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat. De kalveren zijn geboren, gehouden en worden verwerkt in Nederland. In de Boer’n Winkel bieden wij voornamelijk ons eigen kalfs- en jong rundvlees aan. Het vlees is netjes met zorg in kleine porties verpakt. Het wordt diepgevroren aangeboden. 

23

Iedereen kan bij ons kopen, of je een pakje of een paar kilo wenst, alles is mogelijk. Ook stellen we geregeld pakketjes samen. Houd voor actuele tips de Boer’n Winkel FaceBook en website in de gaten. Er zijn ook diverse streek producten van collega’s verkrijgbaar. Tevens hebben wij het dealerschap van Ofyr buiten kooktoestellen. Hierop kan je grillen, bakken, koken, braden enz…. Dit prachtige kooktoestel wordt met hout gestookt. De Boer’n Winkel organiseert wel eens een proeverij of workshop hiermee. De Ofyr is zowel te koop als te huur bij de Boer’n Winkel. Hoe leuk is het om je feestje een extra sfeertje te geven door een Ofyr te plaatsen. Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen bij de Boer’n Winkel op het Oude Kerkpad 9b in Ter Aar.

"Op dit bedrijf houden wij de kalveren conform de voorschriften IKB en richtlijnen van het “Beter Leven” keurmerk. Dat houd o.a. in dat dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat."