Door de corona crisis is de internationale handel in kalfsvlees grotendeels stil komen te liggen.
Samen met de sluiting van de Nederlandse horeca gelegenheden veroorzaakte dit flinke afname van de vraag naar kalfsvlees. Deze afname heeft als gevolg dat de kalveren langer op onze boerderij blijven, waardoor ze opgroeien tot jonge runderen. Hierdoor mag het vlees volgens de Nederlandse regelgeving geen kalfsvlees meer genoemd worden. Wij hebben daarom besloten om het vlees van deze dieren Jong Rundvlees te noemen.
Dit betekent niet dat de smaak of kwaliteit van dit Jong Rundvlees minder is, integendeel zelfs! Jong Rundvlees is net als Kwaliteits Kalfsvlees, zeer mals van structuur en te herkennen aan zijn frisse, lichtrode kleur. U heeft dus een heerlijk mals en kwalitatief goed stukje vlees!
Wij hebben een ruim assortiment van Jong Rundvlees met o.a:
Haas-, Kogel-, en Hollandse biefstuk
Braad-, Sudder-, Sucade, Rib lappen
Entrecóte, Rib eye, Poulet, Rollade Gehakt, Rosbief, Bavette, Picanha.
Voor de liefhebbers ook : Wangvlees, Lever, Niertje en Tong.
We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.