fbpx

De Boer'n Winkel webshop

In onze Boer ’n Winkel verkopen wij naast diverse boer’n producten, zoals aardappels, uien, boer ’n ijs en eieren vooral kwaliteits kalfsvlees. Op het gebied van kwaliteits Kalfsvlees heeft u keuze uit een groots assortiment, waar je iedereen mee verwent!

Een stukje over ons

Mijn naam is Corrine Noordam, de Boer ‘n Winkel heb ik opgezet om de mensen te leren hoe lekker smakelijk en makkelijk kalfsvlees te bereiden is. Omdat de Europese overheid niet meer weg is te denken in de huidige veehouderij, hebben wij vanuit een eigen visie een transparant en gezond klimaat voor onze kalveren. Uiteraard volgens de norm die is gesteld door de overheid. Maar gaan graag een stapje verder door de dieren met zorg en liefde te behandelen.

"Iedereen kan bij ons kopen, of je een pakje of een paar kilo wenst, alles is mogelijk."

Afhaal adres

Oude Kerkpad 9b
2461 EW, Ter Aar
Zuid-Holland

Hier kunt u online ons aanbod bekijken, en direct een bestelling plaatsen. Ons Kwaliteits Kalfsvlees en Jong Rundvlees wordt vakkundig in delen gesneden, geportioneerd en zorgvuldig vacuüm verpakt. Aangezien er ambachtelijk gewerkt wordt zal geen pakje hetzelfde van gewicht zijn. Daarom wordt de definitieve prijs bepaald bij het verwerken van uw bestelling. We houden u op de hoogte over uw bestelling, en wanneer u die op kunt halen bij onze boerderij.