Kwaliteits Kalfsvlees

Kwaliteits Kalfsvlees

Kalfsvlees is fris-roze, mals, mager vlees, soms met een randje vet aan de buitenkant.
Het is doorgaans niet goedkoop.
U heeft er minder van nodig dan van rund- of varkensvlees, want het verliest tijdens het klaarmaken minder aan gewicht omdat de bereidingstijd veel korter is.

Wist U dat ?

Kalfsvlees licht verteerbaar, arm aan cholesterol en rijk aan vitaminen en mineralen is?
Kalfsvlees tevens goed in een eiwit rijk dieet past?
Het Kwaliteits Kalfsvlees bij de Boer 'n Winkel verkocht wordt?
De kalveren op eigen bedrijf opgegroeid zijn?
De kalveren maar ook het Kwaliteits Kalfsvlees op vele manieren gecontroleerd wordt.



En...

Kalfsvlees is zacht van smaak en kan goed gecombineerd worden met verse tuinkruiden, champignons, rode en witte wijn.
Een teveel aan kruiden en specerijen kan de eigen smaak gemakkelijk overheersen.
U mag kalfsvlees nooit langer bereiden dan aangegeven, dan wordt het vlees minder mals.

Naturel vlees

Bak lappen
Bavette
Biefstuk reepjes
Entrecote
Fricandeau
Gehakt
Haasbiefstuk (tournedos of puntjes)
Magere lappen
Mager Poulet
Oesters (biefstuk)
Ossobuco (schenkel)
Rib-eye
Rib lappen
Schnitzels
Staartstuk ( Picanha )
Sucade lappen
Sudder/stoof lappen
Zij lende


Gekruid vlees

Kalfsburgers
Rollade
Saté ( portie van drie stuks)
Shoarma reepjes
Verse Worst
Vinken



Kant & Klaar vlees

Barbeque worstjes
Gehakt ballen
Grill worst
Rollade


Overige Kant & Klaar:

Kalfssoep
Boer'n Stoofpotje
Kalfsfond


Orgaan vlees

Lever
Niertje
Tong
Wangvlees
Zwezerik



Alle artikelen zijn onder voorbehoud aanwezig. (op=op)